top of page
Obrázek autoraMarie Čechová

☀Ohlédnutí za detektivním létem

V našich školkách také nechyběl letní program pro děti. Celé léto se neslo ve znamení napínavých a dobrodružných příběhů slavného detektiva Génia, jehož příhody děti zcela pohltily. Ale stát se detektivem, to není jen tak jednoduchá záležitost! Každý malý účastník musel prokázat nejen bystrý rozum a pozorovací talent, ale i odvahu čelit záhadám a překonávat různé překážky, které se na cestě k odhalení pravdy objevily.


Každý týden přicházeli naši malí detektivové s očekáváním, co jim přinese nová výzva v podobě tajemné detektivní záhady či zapeklitého případu. Každý nový úkol představoval pro ně nové dobrodružství. Díky krásnému letnímu počasí se většina programu mohla odehrávat venku, v prostředí našich zahrad. Ve Strašnicích děti s radostí objevovaly tajemství nově zrekonstruované zahrady, která se proměnila v tropický prales a tajemných zákoutí.



Smíchovská pobočka byla v červenci uzavřena, a tak se detektivní dobrodružství přestěhovala na pobočku Olivka. Malí detektivové se však nemohli dočkat, až se brány zbrusu nové pobočky opět otevřou. Prvního srpna konečně nastal ten okamžik a děti se s nadšením vrhly na průzkum, aby zjistily, jaké nové zážitky a překvapení na ně čekají v tomto dosud neprobádaném prostředí.


Závěrem bychom chtěli poděkovat všem pedagogům, kteří připravili tento krásný česko-anglický letní program. Doufáme, že si děti léto s námi užily a my se již těšíme na další rok, kdy nás budou čekat nová dobrodružství.


31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

تعليقات


GENIUS Logo school a kindergarten-01.jpg
bottom of page